Stadskeuken
Lumberjack
Wijntherapeut
Burgbier Bierwinkel

De Stadskeuken

 

Ouderwets eten voor een ouderwetse prijs vanuit een ouderwetse truck. Een rijdende keuken vol verse producten.Een heerlijk vers bereide Bouillabaisse, een Broodje warm gerookte zalm, Pittige Gamba’s of een goudeerlijke Ratatouille. Jum, jum jum…

Lumberjack Shack

 

Low en Slow cooking. American Style op een Traeger pellet BBQ/SMOKER. Voor deze manier van BBQen en grillen gebruiken ze diverse houtsoorten zoals oak, hickory of cherry. Alle tijd voor het vlees om lekker sappig te blijven. Pulled pork en Kalfs ribbeye op een ovenvers broodje.

De Wijntherapeut

 

Altijd gezellig als Eric er weer is. Zijn way of live is wijn, wijn en nog eens wijn. En dat vinden heel veel mensen fijn. Zeker even een momentje pakken om met de wijntherapeut te praten. Hij kan je precies vertellen welke wijn er bij welk hapje hoort en waarom. En voor een klein proeverijtje is hij altijd in.

Burgbieren

 

Wat is een foodtruckfestival zonder bier?! Wij kennen niemand die zoveel bier heeft, er zoveel over weet, het met zoveel passie aan de man weet te brengen en bij ons staat met een stuk of 8 soorten op de tap. Proost, we nemen er nog 1 !

Di Maestro
De Kofferbakker
Las Hapas
Sateboss

Di Maestro

 

Vanuit deze foodtruck worden Pizza’s met Passie gemaakt. De geur van de hout gestookte steenoven, waarin een goed belegde pizza gebakken word, zorgt voor lekker trek.

De Kofferbakker

 

Met de Bedford uit 1978, volgepakt met koffers, komt de Kofferbakker naar Eat N Beat. Hun reuze gezellige poffertjes en een goede bak koffie of thee mogen dit jaar ook weer niet ontbreken.

Las Hapas

 

De veelzijdige Mexicaans uitgedoste knalgele caravan staat dit jaar ook weer op het Eat N Beat terrein. Vol gepakt met Nachos, Wraps, Quesadillas en de wereldberoemde Hapasplank.

Sateboss

 

Voor de allerfijnste saté hebben we dit jaar weer de Sateboss bereidt gevonden om bij ons lekker los te gaan op zijn BBQ.

Shake It Till you make it
Smokelicious
Las Paletas
Vet Culinair

Shake it till you make it

 

Terug van weggeweest; de goedlachse Nicole met haar prachtige groene foodtruck. Er komen heerlijke sappen, lekker gekoelde smoothies, ijskoude slush puppy’s en gezonde fruit hapjes uit deze gezellige foodtruck.

BBQ Legend

 

Met deze gaaf uitgedoste Volkswagen Transporter en een dikke Cooker komt BBQ Legend ons voorzien van vlees. Spareribs die je van het bot kan zuigen, een flinke Black Angus Burger, of een Spicey Smoked Chicken Sandwich en niet te vergeten de overheerlijke Moink Balls. Ik zeg “eet smakkelijk” .

Las Paletas

 

Vanuit dit vrolijke VW busje komen de lekkerste ijslolly’s die je ooit hebt geproefd. Geheel biologisch, alles vers en zeer zeker verrassend. IJslolly’s, je moet ze allemaal even proberen.

Vet Culinair

 

We gaan dit jaar voor friet! Niet het gewone patatje van de snackbar, maar een ambachtelijk bereide aardappel delicatesse geserveerd met bijzonder culinaire sauzen. Maar ook gewoon lekker. En dan ziet het er ook nog eens geweldig uit.

Food & Friends
Pauwer

Food & Friends

 

Uit deze stoere kar komt Turks brood: met Kofte / met gergilde groente en geitenkaas Couscous met gegrilde groente en geitenkaas en/of Kofte en Broodje Hotdog. Dat is toch maximaal genieten.

Pauwer Ermelo

 

Pauwer wie kent hem niet de vrolijke Ermelose Pauwer heeft een lekkere Pauwer limonade een heerlijke Pauwerveren Wafel en Zoetzure Pauwer stokjes. Voor alle kinderen die in de kinderhoek zijn geweest kunnen hier helemaal gratis een zakje chips halen en een verfrissende blauwe Pauwer limonade. Als Pauwer er zelf is kun je natuurlijk ook even met hem op de foto of gewoon even knuffelen.